FEDBOND EXPRESS CSOKI-KÓKUSZ GM.HCM. 825 g

FEDBOND EXPRESS CSOKI-KÓKUSZ GM.HCM. 825 g

FEDBOND EXPRESS CSOKI-KÓKUSZ GM.HCM. 825 g

-17%
12 900 Ft
15 517 Ft
Egységár: 16 Ft/g
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A farkasbogyó hatásának titka a rendkívüli antioxidáns képesség. Az öregedésért elsősorban a test sejtjeit folyamatosan támadó szabadgyökök a felelősek. A szabadgyökök anyagcserénk végtermékei, így kiküszöbölni nem, csupán semlegesíteni lehet őket és az általuk okozott káros hatásokat.


Az életkor növekedésével viszont egyre csökken szervezetünk antioxidáns termelő képessége, ezért rendkívül fontos, hogy eztantioxidánsok bevitelével pótoljuk.

Erre számos vitamin, ásványi és növényi anyag is alkalmas, de egyáltalán nem mindegy, hogy egyes anyagok milyen erős oxigéngyök-megkötő képességgel rendelkeznek. Ezt a képességet az úgynevezett, ORAC érték jelzi, amely minél magasabb, annál erősebb oxigéngyök-megkötő képességet jelez. Tehát fontos szempont, hogy táplálkozásunk során minél magasabb ORAC értékű élelmiszereket fogyasszunk.

A világon messze a legmagasabb ORAC értékkel éppen a farkasbogyó rendelkezik!

ORAC értéke a hihetetlenül magas 303, szemben például a narancs 24 vagy az alma 14-es értékével!

Ez alapján egyértelműen állítható, hogy a farkasbogyó valódi szuperétel, amely jelentősen hozzájárulhat az életkor növeléséhez.

A szabadgyökök elleni hatásos védelem csökkenti a daganatos betegségek kialakulásának esélyét és ezzel párhuzamosan erősíti az immunrendszert is.

Csökkenti az egyéb degeneratív betegségek és a cukorbetegség kialakulásának esélyét is.

A LongeVita azonban nemcsak farkasbogyót, hanem egy másik igen erős antioxidáns anyagot, gránátalma kivonatot is tartalmaz. A gránátalma ORAC értéke 105, amely szintén a szuperétel kategóriába tartozik.

Kinek ajánljuk?

Mindazoknak, akik hosszú életet szeretnének élni, a kisgyermektől, azidősekig, a tinédzserektől az aktív nőkön át, a menedzserekig, hiszen a LongEvita Forte fő összetevője a farkasbogyó, ami a világon messze a legmagasabb ORAC értékkel rendelkezik, ezáltal jelentősen hozzájárulhat az életkor növeléséhez.

A LongeVita életkiegészítő kapszula használata:

Egy kapszula naponta. Egy doboz LongeVita vitaminkapszula 30 db tablettát tartalmaz, amely egy hónapra elegendő mennyiség.
Kiszerelés
825 g
A vásárlás után járó pontok: 129 Ft
Ajánlom