Fedbond cell-lite drain tea 45 g

Fedbond cell-lite drain tea 45 g
A resveratrol manapság az egyik legfelkapottabb és legtöbb jótékony hatással bíró növényi eredetü hatóanyag. Gyulladásgátló, rákellenes, csökkenti az inzulin rezisztenciát, növeli az oxidatív stresszel szembeni ellenálló képességet.

A ResVero Forte kapszula azt a resveratol kivonatot tartalmazza, amely ezidáig az első és egyetlen olyan készítmény, amelynek hatékonyságát humán klinikai vizsgálat igazolja.

A ResVero kapszula növenyi eredetű (Polyganum cuspidatum, vagy Vitis vinifera), tisztított t-resveratrolt tartalmaz klinikai vizsgálatban megállapított dózisban.

A resveratrol manapság az egyik legfelkapottabb és legtöbb jótékony hatással bíró növényi eredetü hatóanyag.

Felfedezése az úgynevezett ‘Francia paradoxon” jelenséggel kapcsolatos, amelynek lényege, hogy a magas zsírfogyasztás ellenére a franciáknál a legkevésbé gyakori a szívinfarktus előfordulása Európában.
Mára már kiderült, hogy ez a jelenség a franciák vizsonylag magas vörösbor fogyasztásával, illetve a francia vörösborokban nagyobb mennyiségben megtalálható t-resveratrol élettani hatásaival magyarázható.

Vizsgálatok igazolják, hogy a resveratrol valóban javítja a szív úgynevezett prekondiciónálását, azaz csökkenti az ischemiás szívbetegség (pl. a szívinfraktus) következményeit, ill. előfordulási gyakoriságát, de csökkenti az artériák öregedéssel, helytelen táplálkozással és életmóddal kapcsolatos merevedését és meszesedését is.

További vizsgálatok derítettek fényt a resveratrol számos más kedvező hatására: gyulladásgátló, rákellenes, csökkenti az inzulin rezisztenciát, növeli az oxidatív stresszel szembeni elenállóképességet és – állatkísérletekben – lassítja az öregedést.

A híres Harvard Egyetem is több vizsgálatot végzett a resveratrol hatásainak vizsgálatára.

A resveratrol molekula pontosabb hatását emlősökön is vizsgálandó, a kutatók középkorú egereket fogtak kalóriadús étrendre, amelynél azenergiabevitel 60%-át zsírban biztosították a rágcsálóknak.
Az egerek megváltozott táplálkozása pontosan olyan egészségügyi problémákat okozott, amelyek az egészségtelenül táplákozó emberekesetén is gyakoriak. Így nőtt az elhízás és a cukorbetegségkialakulásának veszélye, valamint növekedett a szívroham kockázata. Az a rágcsáló, amely rendszeresen kapott resveratrolt, ugyan nem fogyott le, de csökkent glükóz szintje, egészségesebb máj és szívműködést figyeltek meg nála, valamint javultak a motorikus képességei is.

A kutatók meglepetten tapasztalták, hogy hat hónap után a resveratrol ellensúlyozta a kalóriadús táplálkozás szinte összes negatív hatását.

Ennek hatására az Egyesült Államokban a resveratrol, bár ezt humán vizsgálat még nem igazolta, de mégis az első számú élethosszabbító slágertermék lett.
Kinek ajánljuk?

Ajánljuk tiniknek, középkorúaknak és az idősebb korosztály számára , mindazoknak, akik rendszertelenül és egészségtelenül táplálkoznak, esetleg túlsúlyosak, mégis szeretnének tenni egészégük érdekében. A ResVero Forte szedésével csökken az elhízás és acukorbetegség kialakulásának veszélye valamint kutatások szerint hat hónap folyamatos alkalmazása ellensúlyozta a kalóriadús táplálkozás szinte összes negatív hatását.

A ResVero Forte kapszula használata:

Egy kapszula naponta. Egy doboz ResVero 30 db tablettát tartalmaz, amely egy hónapra elegendő mennyiség.
Kiszerelés:
45 g
2 657 Ft
Egységár: 59 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 27 Ft
db
db
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Adatok
Adatok
Áfa
1,27