ERDÉSZNÉ METÉLŐHAGYMA

ERDÉSZNÉ METÉLŐHAGYMA
A metélőhagyma vagy snidling, a tavasz első zöldülő hírnöke. Népies nevei: pázsithagyma, pázsitfű, valamint a német nevéből: snidling, snittling. A friss metélőhagyma gyorsan elfonnyad, és kellemetlen keserű íze lesz. A szárított viszont hosszú ideig fogyasztható. Felveszi az étel nedvességtartalmát, így teljes értékű lesz. Főzni nem szabad, közvetlenül tálalás előtt adjuk az ételhez. Nemcsak ízesíti az ételt, de díszít is, ráadásul nagyon jó étvágygerjesztő és gyomorerősítő. Főleg a krumpli, bab, borsó, a húslevesek, saláták, sültek, tojásételek, szendvicsek, a túró és a lágy sajtok, valamint halételek és mártások ízesítésére használjuk
Kiszerelés:
10 g
211 Ft
Egységár: 21 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 2 Ft
db
db
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Adatok
Adatok
Áfa
1,27