DR.CHEN VESE MERIDIAN TEA 20 filter

DR.CHEN VESE MERIDIAN TEA 20 filter

DR.CHEN VESE MERIDIAN TEA 20 filter

910 Ft
Egységár: 46 Ft/db
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vese qi (csi) energiájának védelmére, holisztikus szemlélettel összeállított gyógynövény keverék


A holisztikus szemlélet alapján összeállított teakeverék összetevői (mezei zsurló, sáfrányvirág, édesgyökér, cékla, csalánlevél, kúszó magnólia (Schizandra gyümölcs), csüdfű (Astragalus membranaceus) gyökér, aszalt szilva) hozzájárulhatnak a vese qi (ejtsd: csi) energiájának pótlásához, illetve a vese keringésének és tisztításának elősegítéséhez.

A szervezetben keringő csatornákon – a meridiánokon – keresztül számos szerv és testrész összeköttetésben áll egymással. Így magyarázható többek között, hogy a vese és a haj egészsége összefügg. Ha vesénk energiaellátása elegendő, úgy a fejbőr, illetve a hajhagymák tápanyag-ellátása is kedvezőbb.

A vese egészsége érdekében ügyeljen a kevés alkohol, só és gyógyszer fogyasztására. Alsó végtagjait és derekát óvja a nedvességtől és a hidegtől (pl. hideg víz), mindenekelőtt télen, hideg időszakban. A vese energiájának hosszú távú megőrzése a hosszú élet titka. A vese meridián működése 17–19 óra között a legintenzívebb. Ebben az időszakban lehetőleg ne végezzünk kemény munkát.


Ajánlott adagolás:
Napi 2-3 csésze tea, melyet több alkalommal, kis adagokba, melegen fogyasztjuk.
Kiszerelés
20 db
A vásárlás után járó pontok: 9 Ft
Ajánlom