DR.CHEN FERRO KOMPLEX KAPSZULA 30 db

DR.CHEN FERRO KOMPLEX KAPSZULA 30 db
Ferro Komplex kapszula

kiszerelés (mg x db)
386,6 mg x 30 db

típus (ÉK vagy más)
étrend-kiegészítő

jellemzők (fő hatóanyagok)
vas-fumarát, folsav, B12-vitamin

alcím
a vérképzés számára szükséges hatóanyagokkal – szerves vasat, rezet, vitaminokat, natúr vastartalmú gombát és gyógynövényt tartalmazó készítmény

leírás
Szerves vasat, rezet, vitaminokat, natúr vastartalmú gombát és gyógynövényt tartalmazó készítmény a vérképzés számára kedvező hatóanyagokkal. A megfelelő vas bevitel szükséges az oxigén szervezeten belüli szállításához. Bizonyos állapotok, a várandósság és szoptatás időszaka esetén a szervezet vasszükséglete megnövekedhet. A vas, a B12-vitamin és a folsav részt vesz a normál vörösvérsejt képzésben, így a vérképzésben. A réz részt vesz a szervezet vas szállításában. A C-vitamin fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását. Számos természetes vasat tartalmazó gomba és gyógynövény használata, mint például a fafül gomba és a jujuba gyümölcs a hagyományos orvoslásban régóta ismert a vérképzés támogatására.

adagolás (felhasználás)
naponta 2 x 1 kapszula folyadékkal lenyelve

összetevők
fafül gomba kivonat, jujuba gyümölcs őrlemény, zselatin, vas-fumarát, C-vitamin, réz-szulfát, folsav, B12-vitamin

hatóanyagok a napi adagolásra
napi 2 kapszulára: C-vitamin: 80 mg (NRV 100 százalék), folsav: 400µg (NRV 200 százalék), B12-vitamin: 5 µg (NRV 200 százalék), vas: 28,02 mg (NRV 200 százalék), réz: 2,4 mg (NRV 240 százalék).
NRV= felnőttek számára ajánlott napi bevitel
Kiszerelés:
30 db
1 247 Ft
Egységár: 42 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 12 Ft
db
db
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Adatok
Adatok